Foto’s!

Beste mensen,

Ruim een week na mijn thuiskomst is het me eindelijk gelukt om een kleine selectie uit mijn 2800(!) foto’s te maken, én om software op mijn weblog te installeren om die foto’s ook nog online te kunnen zetten. Met pijn en moeite heb ik vervolgens weer veel mooie foto’s uit die selectie weten te schrappen, om te voorkomen dat jullie drie dagen bezig zijn met foto’s kijken… Uiteindelijk ben ik gekomen tot een Top-101, die je kunt bereiken via het menu aan de rechterkant (onder het kopje ‘Overig’), of via deze link. Update: helaas is de plugin voor het fotoalbum niet meer beschikbaar…

Wil je meer foto’s van bijvoorbeeld één locatie zien, wil je een nóg grotere versie van een specifieke foto, of wil je gewoon alle 2800 foto’s hebben? Stuur me dan even een emailtje.

Veel kijkplezier!

Groeten,
Joost.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

3 reacties op Foto’s!

 1. Jeroen schreef:

  Ha Joost,
  Very nice.
  Toch nog gelukt om een selectie te maken? 😉
  Ik moet zeggen er zitten dan ook zeker zeer mooie foto’s bij, van meer dan vakantie kiekje kwaliteit, nice.
  Groet,
  Jeroen.

 2. Guido schreef:

  Mooi foto’s hoor 🙂

 3. Sandra schreef:

  Hai Joost,

  Je blog is niet echt meer up to date 😉
  N.a.v. je canvas kwamen we op je blog terecht.

  Grts,

  San, Jeroen, Swat en Guid

Reacties zijn gesloten.